Tutu

Cronica Jornada 15
2010-12-20

El Begues acaba l'any amb un gran partit (5-1)

El primer equip ha guanyat per 5-1 a La Guardia aquest diumenge (19/12), en un partit que s'ha complicat quan els de Sant Vicenç s'han avançat al quart d'hora de joc. El Begues, però, ha remuntat amb gols d'Àxel i Quino (2) abans d'acabar la primera part i a la segona n'ha marcat 2 més.

La primera part ha estat dura i treballada, amb dos bons equips que anaven amb força a per el partit. Tot i començar bé per al Begues amb dues arribades a porta, el partit ha anat agafant color visitant poc a poc. Una sèrie de córners i faltes seguides a favor de La Guàrdia ha acabat amb una pilota morta dins l'àrea que han aprofitat per a fer el 0-1. El partit es complicava, però aquest any el Begues té ganes, motivació i recursos, i per sort l'empat no ha tardat molt en arribar. Àxel aprofitava un rebuig del porter dins làrea per a marcar de cap l'1-1. Faltava un quart per acabar la primera part, i poc a poc el Begues anava dominant més el partit. El 2-1 ha arribat després d'una gran falta directa llançada per Quino, que entrava per l'escaire de la porteria. I poc abans d'acabar la primera part, després d'un gran retall i un xut al pal d'Edu, el mateix Quino xutava amb l'esquerra per a fer el 3-1.

Els visitants han perdut la intensitat del principi, i amb el marcador en contra la segona part ha estat més controlada per al Begues. Haurien pogut reduir distàncies en alguna jugada aïllada, però es veia més a prop el 4-1. I així ha estat quan després d'un centro d'Edu un jugador de La Guàrdia es feia gol en pròpia porta. Era la tranquilitat gairebé definitiva quan faltaven 15 minuts. I poc abans de que l'àrbitre xiulés el final, Domènev V., feia una gran jugada personal i un bon gol amb l'esquerra que arrodonia el marcador.

El Begues acaba l'any a un punt del líder, que ha guanyat a casa, després d'una ratxa de 5 partits guanyats i 12 sense perdre. Ara l'equip té vacances fins al 3 de gener, quan tornen els entrenaments per a preparar el difícil partit del diumenge 9 a Corbera

Equip: Pier, Marc Vendrell, Cesc, Cristian (Albert Casasin 65) , Jose Luis (Marc Tutu 25), Àxel, Uri (Marc G 75), Quino, Andy, Martí (Domènec G. 70) i Edu (Domènec 80). Gols de Quino (2), Axel, Domènec i PP. Groga a Cristian