Club de Fútbol Begues
75è aniversari
75ani.gif

Presentació de l'Alcaldessa

Fa 75 anys, en un poble petit de la comarca del Baix Llobregat, un grup d'amics, moguts per unes inquietuds que anaven més enllà de les individuals, es varen ajuntar amb ganes de formar un equip de futbol i també de fer moltes altres coses... Així és com segurament iniciaríem la història del naixement d'una entitat social en qualsevol poble, però, en el cas del Club de Futbol de Begues, cal fer-hi altres consideracions.

El Club de Futbol Begues ha estat durant molts anys el dinamitzador de l'activitat social, cultural i esportiva del poble. Amb la lectura d'aquest llibre i el recull de fotografies que l'acompanyen, us adonareu que, al llarg de tota la seva trajectòria, aquest club ha promogut activitats més enllà del propi àmbit esportiu, com la Festa Major i altres. Cal, doncs, assenyalar la capacitat de l'entitat esmentada per aglutinar i canalitzar les necessitats de relació social que tota societat ha de tenir.

Així mateix, no és casualitat que molts dels beguetans que s'han destacat per tenir inquietuds de qualsevol tipus, en algun moment de la seva vida, hagin format part d'aquest club.

El 75è Aniversari ha estat, doncs, una bona ocasió per dur a terme l'esforç de recopilació que ha comportat la confecció d'aquest llibre que recull la història del Club. Història que, d'altra banda, cal recordar i tenir present, ja que el col·lectiu de persones que conformen un poble és un dels seus valors més importants i la qualitat humana d'aquest col·lectiu ve determinada per la seva capacitat de relació, circumstància a la qual el Club de Futbol de Begues ha contribuït abastament.

 Joana Badell
Alcaldessa de Begues

Tornar