Club de Fútbol Begues
75è aniversari
75ani.gif

EL 75è ANIVERSARI

Candelo Moreno Bermejo serà el president que celebrarà el 75è aniversari del CF. Begues i el pas al segle XXI. Va arribar amb la seva família des de terres d'Extremadura. Recorda les oportunitats que se li varen oferir quan va ser acceptat com a membre de l'equip dels juvenils del CF Begues des del moment de la seva arribada al poble l'any 1971. Candelo es convertiria en un valor indiscutible de la plantilla del club fins a la seva retirada l'any 1987, sense deixar, però, la seva vinculació amb el Club.

Candelo Moreno es fa càrrec del CF Begues l'any 1997 i junt amb la Junta Directiva fomenta la formació de nous valors juvenils en el terreny esportiu, entre els quals hi ha un fill seu, i els fills de molts exjugadors i de molts beguetans. La seva filosofia està en ajudar a la formació d'esportistes com una manera de fomentar la convivència i la integració.

Practicar un esport com el futbol està més en la línia de fomentar valors de companyerisme, solidaritat i respecte al contrincant, més importants en aquests temps plens de violència que inculcar un esperit competitiu amb l'única finalitat de jugar per guanyar. Pretén aconseguir inculcar als joves esportistes la idea que és possible jugar per divertir-se.

Una bona escola que fomenta aquest esperit és el Campus d'estiu que organitza el CF Begues, que enguany es programa per segona vegada per a jugadors molt joves, amb la presència de Hristo Stòitxkov i altres figures del futbol.

Som a l'any 1999, Begues s'ha fet gran, la població no para de créixer, molts dels nouvinguts cerquen un lloc per gaudir d'una qualitat de vida encara acceptable amb les seus 3.800 habitants.

Enguany se celebra el 75è aniversari del Club de Futbol Begues. La certificació que va signar el 21 de febrer de 1979 el Sr. Àngel Clavero Salvador, secretari general de la Federació Catalana de Futbol, declara i confirma que el CF Begues va ser fundat l'any 1924.

Coincidint amb aquesta efemèride el CF Begues estrena vestuaris i es rehabiliten els vells amb la incorporació d'un annex que tindrà la funció de sala de reunions.

En el transcurs de l'any estan programats diferents actes tant esportius com culturals per celebrar una efemèride tan assenyalada i Begues vol fer costat al seu equip, que és una manera solidària de retre homenatge a tots aquells que al llarg dels anys han fet possible la seva continuïtat.

En l'haver del CF Begues hi ha totes les fites esportives i culturals assolides al llarg dels anys, ningú les pot oblidar, formen part del seu patrimoni. El CF Begues va estar en el lloc adequat en el moment oportú i la resposta dels homes que acceptaren una càrrega tan feixuga mereixen un quadre d'honor. Avui el CF Begues està present en l'àmbit cultural com ha estat sempre la seva vocació.

La vocació beguetana de preservar la seva història és la que l'actual president del CF Begues, Candelo Moreno Bermejo, i la seva Junta Directiva han impulsat, perquè la celebració del 75è aniversari del CF Begues fos una mica la festa de tots. Són ben conscients del que representa per als beguetans la conservació d'aquest patrimoni guanyat amb tant d'esforç.

Tornar