Club de Fútbol Begues
75è aniversari
75ani.gif

1980-1986, L'ÈPOCA DEL TUTU

Després de setze anys sota la presidència de Jordi Guasch, el 1980 un nou president serà elegit per continuar en el camí de la renovació del CF Begues, l'elecció va recaure en un antic jugador i un col·laborador de sempre en les tasques de direcció del club, Josep Tutusaus Térmens, el Tutu. La nova Junta la formaren, a més, Jaume Romagosa Ros, Eladi Gonzàlez Pla, Isidre Tutusaus Ollé, Jaume Tutusaus Viñas, Josep Navarret Fulquet, Joan Catalan Pérez, Francesc Ros Vendrell, Francesc Ros Térmens, Pere Vendrell Ventura, Miquel Delgado Sierra, Carles Ros Pons, Jaume Pascual Raventós, Jaume Tutusaus Térmens i Josep Maria Esteve Térmens.

Francesc Ros, Cisquet, va esdevenir una peça clau dins la infraestructura del CF Begues. Es cuidava del material esportiu, del bon estat del camp i sempre disposat a col·laborar en totes les activitats que el Club havia de participar.

Aquesta Junta va promocionar una secció recreativa i cultural, amb l'objectiu de fomentar exposicions de pintura, fotografia, concursos, com el de panellets per Tots Sants, on es presentaren les bones cuineres beguetanes, amb receptes que incloïen algun ingredient secret de la tradició familiar. Campionats d'escacs, excursions, ball per al jovent, la Festa dels Avis, el carnestoltes, la xatonada, la sardinada per Sant Sebastià i la Festa Major, amb la participació de la seva propietat més estimada, la Cuca Fera. El CF Begues creixia sense parar.

Dins aquest període de creixement una de les seccions que més moments de glòria havia donat al CF Begues, desapareix de sobte, ens referim a l'hoquei. La causa, una imprevisió a l'hora de fomentar jugadors de base que farien impossible la continuïtat de l'equip en plegar algunes de les jugadores més destacades l'any 1982.

Tornar