Notícia

Data
2010-09-22 15:54:00  
Titol
Circular: Normes de l'ajuntament i altres  
Descripcio

Circular: NORMES DE L'AJUNTAMENT I ALTRES RECOMANACIONS ORGANITZATIVES PEL BON US DE LES INSTAL·LACIONS DEL CF BEGUES

EL CF BEGUES INFORMA:

 

L’Ajuntament de Begues ens ha fet arribar uns pòsters que recullen aspectes cívics generals que cal complir i respectar a totes les instal·lacions esportives municipals.

El CF Begues aprofita aquest fet per afegir altra informació referent a normes cíviques i organitzatives bàsiques que cal respectar en el camp de futbol.

 

ACCÉS AL CAMP

Cal entrar a les instal·lacions per la porta que dóna a la piscina o a la zona del Bar (oberta a la 2a part quan juga el 1r equip i oberta sempre que juguen la resta d’equips els seus partits)

L’accés al camp saltant les portes i tanques queda totalment prohibit.

 

ZONA VESTIDORS I OFICINA

Únicament hi poden tenir accés els jugadors i cos tècnic dels diferents equips, així com personal del Club (Junta, coordinadors, coordinadors d’etapa i conserge).

L’horari d’oficina és de dimarts a divendres de 18 a 20 h.

 

ANIMALS

Queda prohibit l’accés de qualsevol tipus d’animal domèstic excepte gossos (pigall) d’invidents

 

LAVABOS

Cal utilitzar els lavabos que es troben al bar annex al camp de futbol, el seu accés des de el camp és per darrera de la porteria on NO ESTAN els vestidors, o be sortint de la instal·lació per la porta principal, i anant pel passadís que està just darrera dels vestidors.

 

VIDRE I PAPERERES

No es permet entrar envasos de vidre i cal mantenir neta la zona utilitzant les papereres.

 

BICICLETES, PATINETS, MONOPATINS...

No es permès fer-ne ús dintre de les instal·lacions, existeix un aparcament de bicicletes fora de les instal·lacions, en el passadís que està just darrera dels vestidors

 

PROHIBIT JUGAR  A PILOTA

Mentre s’estan jugant partits de competició, encara que sigui en una meitat de camp (Futbol 7), no està permès jugar a pilota, ni a les grades, ni darrera de les porteries, ni a l’altra meitat del camp que estigui lliure.

 

Estem segurs de la vostra col·laboració en el compliment d’aquestes mínimes recomanacions organitzatives i de civisme per tal què tots: jugadors, seguidors, aficionats, familiars i directius. puguem gaudir de les instal·lacions de la manera més adient possible.

 

Document Ajuntament

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

 

Junta Directiva CF BEGUES. 2010 

 

 
Aquesta notícia ha estat llegida 1682 vegades.