Notícia

Data
2010-09-14 10:10:00  
Titol
Circular:Nova temporada 2010-11 del CFBegues  
Descripcio

TEMA: Nova temporada 2010-2011 del CF Begues

 

EL CF BEGUES INFORMA:

 

El passat 1 de setembre es va iniciar la temporada  2010 – 2011 per a tots els nostres jugadors. Es per això que us volem donar la benvinguda a aquesta nova temporada i al mateix temps aprofitem per informar-vos que:

 

1-. L’horari d’oficina és de les 18:00h a les 20:00h de dimarts a divendres.

 

2-. Disposem d’un nou fisioterapeuta en el CF Begues que atendrà TOTS els jugadors que ho necessitin els dimarts i els dijous de 17:30h a 21:30h.

 

3-. Tota la informació al respecte dels partits, horaris de convocatòria etc..   la trobareu al web del CF Begues. www.cfbegues.com

 

4-.  Els jugadors hauran d’utilitzar l’equipament específic del Club ens els entrenaments i en els partits. Si algun jugador no utilitza aquesta roba , no se li permetrà entrenar ni jugar el partit corresponent.

 

5.- Tots els jugadors han d’estar al corrent de pagament. S’entendrà per impagament tant la quota del jugador com la quota del soci vinculat a aquest jugador i que és d’obligat compliment. Si en un termini màxim de 30 dies des de la primera comunicació es manté la situació d’impagament ens veurem obligats (Pel criteri d’igualtat amb els altres jugadors/pares) a donar de baixa al jugador, havent de retornar l’equipament oficial complerta que se li va lliurar pels partits.

 

6-.  No està permès l’accés a la zona de vestidors a totes aquelles persones no autoritzades tant sigui en un dia de partit  o en un  dia d’entrenament. Els pares i mares nomes podran accedir-hi  per dirigir-se a les oficines del Club.

 

7-. Totes  les circulars al nostre web en l’apartat Club/circulars

      http://www.cfbegues.com/noticias/noteq/-2

 

Agraïm tota la confiança que heu dipositat un any més en el nostre club i  esperem i desitgem gaudir, tots plegats, d’una molt bona temporada.

 

 

Atentament

La Junta directiva del CF Begues

 
Aquesta notícia ha estat llegida 1814 vegades.