Fotos sense album

Aquest es l'onze que a tret de sortida el nostre míster pipa I que avui a guanyat el primer partit d'aquesta atípica I diferent temporada
Al final del partit el primer equip va entregar una samarreta signada per tots a l'Adrià Moreno, lesionat i que estarà un temps sense jugar. Ànims @Adri_Moreno_92 !!
Tot i la prohibició de moment que hi hagi espectadors a la graderia, molts aficionats no s'han volgut perdre el retorn del Begues a la lliga (2-2 contra el Vila B)
Aquest es l'onze que a tret de sortida el nostre míster pipa I que avui a guanyat el primer partit d'aquesta atípica I diferent temporadaAl final del partit el primer equip va entregar una samarreta signada per tots a l'Adrià Moreno, lesionat i que estarà un temps sense jugar. Ànims @Adri_Moreno_92 !!Tot i la prohibició de moment que hi hagi espectadors a la graderia, molts aficionats no s'han volgut perdre el retorn del Begues a la lliga (2-2 contra el Vila B)
El primer equip va debutar empatant a 0 a Can Roca amb la tercera equipació
El primer equip ha perdut 3-1 contra l'Olivella en el darrer partit de la pretemporada
El Begues jugarà la temporada vinent al grup 10
Pretemporada 2020/21 del primer equip
El primer equip va debutar empatant a 0 a Can Roca amb la tercera equipacióEl primer equip ha perdut 3-1 contra l'Olivella en el darrer partit de la pretemporadaEl Begues jugarà la temporada vinent al grup 10Pretemporada 2020/21 del primer equip
Pretemporada 2020/21 del primer equip
Renovat el cos tècnic del primer equip per a la temporada 2020/2021
Pretemporada 2020/21 del primer equipRenovat el cos tècnic del primer equip per a la temporada 2020/2021