Fotos sense album

Pere Viñas serà la temporada vinent l'entrenador del juvenil. Jugador en categories de base del CF Begues i ara als veterans. Ha entrenat a CF Begues Cadet/Femení temp 17/18,CF Begues Femení Senior 18/19 i Entrenador Sporting Gavà Cadet C 19/2
Onze inicial del Begues en el partit davant del Carme (6-1)
El Begues guanya 1-0 al Masquefa en el primer partit del 2020
El primer equip ha guanyat 3-0 a l'Anoia i surt de la zona de descens. Segona victòria a la lliga per a l'equip, ara a mirar cap amunt!
Pere Viñas serà la temporada vinent l'entrenador del juvenil. Jugador en categories de base del CF Begues i ara als veterans. Ha entrenat a CF Begues Cadet/Femení temp 17/18,CF Begues Femení Senior 18/19 i Entrenador Sporting Gavà Cadet C 19/2Onze inicial del Begues en el partit davant del Carme (6-1) El Begues guanya 1-0 al Masquefa en el primer partit del 2020 El primer equip ha guanyat 3-0 a l'Anoia i surt de la zona de descens. Segona victòria a la lliga per a l'equip, ara a mirar cap amunt!
Moments previs a la segona jornada de lliga al camp del Carme
Moments previs a la segona jornada de lliga al camp del Carme
El primer equip va celebrar al vestuari la primera victòria a la lliga contra La Munia a la primera jornada (3-0)
Moments previs a la segona jornada de lliga al camp del CarmeMoments previs a la segona jornada de lliga al camp del CarmeEl primer equip va celebrar al vestuari la primera victòria a la lliga contra La Munia a la primera jornada (3-0)
El Begues ha perdut 2-1 al camp del Castellbisbal en el primer partit de la pretemporada
El Begues ha perdut 2-1 al camp del Castellbisbal en el primer partit de la pretemporada