Notícia

Data
2020-01-19 05:12:00  
Titol
Els veterans guanyen 3-2 el partit de Festa Major  
Descripcio

Els veterans han guanyat el Trofeig de Festa Major en imposar-se 3-2 a una selecció de jugadors del Baix Llobregat. El partit ha servit per a recaudar fons per a Open Arms, s'han aconseguit 570 euros finalment. El número de la panera que es sortejava ha estat el 6404

 

La crònica

 

Partit festa major


El begues guanya el partit solidari


El passat diumenge els veterans van jugar el partit solidari de festa major d’hivern contra un combinat de jugadors de diferents equips del baix llobregat. Hem d’agrair primer de tot al litus i els altres responsables ja que a ultima hora ens va fallar l’equip previst la UE Cornella. 


El partit va començar amb un begues ben posat al camp, analitzant al rival i intentant proposar un lloc combinatiu que poc a poc va començar a funcionar. El begues arribava sense perill aparent però sobre el minut 20 alex feia el primer amb un fort xut a l’escaire sense que el porter pogués fer-hi res. Poc després sergio feia el segon aprofitant una jugada ràpida. El begues va poder fer el tercer per mitjà de ricard però la jugada va quedar inval•lidada per fora de joc. Abans del descans chepe va fer dues aturades de mérit abans que els visitants retallesin distàncies amb una centrada enverinada que es col•lava pel segon pal. Així doncs el resultat al descans va ser de 2-1. 


La segona part va començar amb un begues més dubitatiu, i uns rivals que van anar creixent i que arribaven amb cert perill a la porteria beguetana. El begues no trobava els espais com a la primera meitat cosa que van aprofitar els rivals per fer el 2-2 sobre el minut 70. El begues no va abaixar els braços i va reaccionar amb jugades de perill però no va ser fins al minut 92 que uri ros va fer un bon gol després d’una jugada de dome. 


Així doncs resultat final de 3-2 amb un gran ambient festiu i solidari.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 299 vegades.